20.01.2019

Ремонт на помпи и дюзи

Ефективността на горивната система на автомобила влияе директно върху състоянието на двигателя и удобството и сигурността при каране. Ако в системата за подаване на гориво или инжекторите се появят пукнатини, замърсявания или друг вид неизправности, дизеловият двигател ще започне да губи мощност, ще изразходва много повече гориво и в резултат на това просто ще се развали и престане да работи.

Диагностиката и ремонтът на дюзите са необходими мерки, които ще ви позволят да избегнете сериозни щети и необходимостта от основен ремонт на двигателя, чиято цена е много висока.

Проблеми с инжекторите

По правило дюзите се считат за най-уязвимата част от горивната система. Върху тях се упражнява изключително голямо натоварване, а според вида на своята структура те са сравнително крехки. Ремонт на дюзите е необходим, когато върху тях се появят пукнатини или те се счупят.

Проблеми с инжекторите се проявяват най-често и при попадането на различни примеси от некачествено гориво във вътрешността на двигателя. В резултат на използването на такова гориво, по стените на дюзите постепенно се образува слой от замърсявания, който оказва негативно влияние на качествената работа на двигателя.

Ако не се извърши навременно почистване и ремонт на дюзите, това ще доведе до пълна повреда на дизеловия двигател.

Професионални услуги от “София Дизел Център”

Фирма “София Дизел Център” извършва качествен професионален ремонт на помпи и дюзи на дизелови двигатели на изключително изгодни цена. Екипът на компанията е съставен от професионални механици, които отлично познават особеностите на двигателите от различни производители. Колкото и да е тежък случаят с вашия двигател, оставете на сътрудниците на “София Дизел Център” да дадат мнение – в голям процент от случаите се оказва, че нещата не са толкова фатални!

В “София Дизел Център” вашият двигател ще бъде ремонтиран, дори в други сервизи тази услуга вече да ви е отказана. Ако за вашия двигател съществува дори и най-малка вероятност той да бъде поправен, механиците на “София Дизел Център” със сигурност ще се възползват от него. Всякакви проблеми, възникнали с помпа или дюза, ще бъдат разрешени.

Facebook Коментари

Антон

Антон

Здравейте, казвам се Антон. Имам късмета да работя това, за което съм мечтал и да развивам хобито, които обичам. През седмицата работя в офис и помагам на хората, а през уикендите обичам да се гмуркам, да изследвам морския живот, да се чувствам свободен във водата, да бъда независим от всичко, което се случва на повърхността. Обожавам също да пътувам по света, да се гмуркам в различни морета и океани и да срещам нови хора. Този блог е мястото, в което мога да говоря за ежедневните неща от живота ми, както и за малките чудеса, които ме радват. Това е моето място за бягство от истинския свят!